Superliga 2017/2018, 5. kolo, čt 28.9.2017, MSH Mladá Boleslav
Florbal MB
PANTHERS OTROKOVICE B
9:4
3:0, 0:3, 6:1

branky: 3. Jan Natov, 11. Jan Natov, 11. Josef Pluhař, 42. Jan Jelínek, 42. Tadeáš Chroust, 42. Jan Natov, 49. Jiří Curney, 55. Tadeáš Chroust, 56. Martin Rožnovják - 22. Marek Zapletal, 22. Petr Kittel, 22. Lukáš Pešat, 56. Martin Szweda; rozhodčí: Jiří Dolanský - Vojtěch Sýkora; vyloučení: 1:4; využití: 1:0; diváků: 355; zásahy brankářů: Lukáš Bauer 13 - Jaromír Malina 12, Radovan Michajlovič 2

Florbal MB: Bauer (Rytych) - Řehoř, Krzyžanek, Kološ, Jelínek, Novák, Zakonov - Tom. Chroust, Novotný, Natov - Krajcigr, Curney, Gruber - Rožnovják, Pluhař, Tad. Chroust.
PANTHERS OTROKOVICE B: Malina (Michajlovič) - Kostka, Koníček, Nagy Mi., Švajný, Szweda, Čevela - Petřík, Vykopal, Kittel, Pešat, Zapletal, Sovják, Jurčík, Rozumek

Do utkání lépe vstoupili domácí, když si v první třetině vytvořili tříbrankový náskok a utkání měli zcela pod kontrolou. 

Ovšem začátek druhé třetiny byl jak šokem pro domácí tým tak pro celou halu, když hosté dokázali v úvodu druhého dějství za pouchých 32 vteřin vstřelit tři branky a výsledek tak vyrovnat na 3:3. Tato událost Boleslav rozhodila a zbytek druhé třetiny byli lepším týmem Otrokovice.

Start do třetí třetiny se opět povedl domácím, když dokázali soupeři oplatit téměř stejnou mincí. Během 34 vteřin se prosadil Jelínek, Tadeáš Chroust a Natov, což domácí uklidnilo. Zbytek utkání si Boleslav pohlídala a po chybách v hostující obraně, ještě zvýšila na konečných 9:4.

Nejlepšími hráči byli vyhlášeni střelec hattricku Jan Natov a ze strany Otrokovic tříbodový Lukáš Pešat.

Ohlasy trenérů

Komentář domácího trenéra pana Pazdery: Nakonec zasloužená výhra. Nebýt toho, že jsme první dvě minuty druhé třetiny zůstali ještě v šatně, tak jsme mohli mít zápas pod mnohem větší kontrolou. Gratuluji Petru Novotnému za překonání historického milníku.

Komentář hostujícího trenéra pana Ševčíka: Utekl nám začátek utkání, ale výborně jsme zareagovali a na začátku druhé třetiny jsme se vrátili zpět do zápasu. V poslední třetině jsme začali odcházet fyzicky, máme velkou marodku. Klobouk dolů, jak kluci bojovali. Výsledek je proti obrazu hry na hřišti hodně krutý. Soupeři děkujeme za zápas.

Generální partner

Generální podporovatel

Hlavní partneři

Partneři