Superliga 2017/2018, 9. kolo, ne 22.10.2017
PANTHERS OTROKOVICE B
Bohemians
6:4
2:1, 1:2, 3:1

branky: 3. Lukáš Pešat, 7. Petr Kittel, 23. Marek Zapletal, 43. Marek Zapletal, 47. Tomáš Sovják, 60. Pavel Jurčík - 5. Matyáš Krebner, 30. Aleš Höffer, 33. Matyáš Krebner, 41. Jakub Šárka; rozhodčí: Radim Sýkora - Miroslav Tkáč; vyloučení: 2 + Marek Zapletal 5:1; využití: 0:0; diváků: 318; zásahy brankářů: Radovan Michajlovič 19 - Michal Kotouček 15; 

PANTHERS OTROKOVICE B: Michajlovič (Malina) - Nagy Mi., Švajný, Ťopek, Kostka, Koníček, Čevela, Štěpánek - Zapletal, Pešat, Sovják, Petřík, Jurčík, Kittel, Kvapil, Vykopal, Szweda, Kundrata, Janeček
Bohemians: Kotouček (Kratěk) - Zezulka, Rossi, Krebner, Cabejšek, Čihák, Krbec - Šebek, Dobisík, Šimek D., Miščík, Prášek, Kieler, Mandík, Höffer, Kindl, Palantinus, Růžek, Šárka

V neděli v 18 hodin přivítali Panteři tým FbŠ Bohemians, který přijel do Otrokovic potvrdit aktuální formu pěti vítězství v řadě. Zatímco domácí chtěli odčinit porážku z minulého kola na Spartě.

Domácí do utkání vstoupili lépe, když z první vážnější šance skóroval Pešat. Hosté odpověděli o dvě minuty později z hole Krebnera. V 7. minutě vrátil vedení domácím Kittel. Od úvodu zápasu se hrálo ve velikém tempu, přičemž míček na svých hokejkách měl více domácí tým. Ve zbytku třetiny vynikali oba brankáři.

Na začátku druhé třetiny dokázali jít domácí do dvoubrankového vedení, ale hosté kolem poloviny utkání dvěma brankami dokázali stav vyrovnat.

Vstup do třetí třetiny vyšel hostům, když se po 13 vteřinách prosadil Šárka. Hosté tak poprvé v utkání vedli. Chvíli poté ovšem vyrovnal bývalý hráč Bohemians Zapletal. V čase 44:19 byla domácí střídačka vyloučena za špatné střídání a v následném oslabení navíc dostal Zapletal 5 minut za hrubost, což byl zlomový okamžik utkání. Panteři dokázali dvojnásobnou početní převahu ubránit a následně ve 4 vstřelit rozhodující branku utkání z hole Sovjáka. Díky bojovnosti a velké podpoře fanoušků Panteři zbytek oslabení ubránili. Necelou minutu před koncem pečetil vítězství Jurčík. 

Ohlasy trenérů

Komentář trenéra domácích, pana Karla Ševčíka: "Dnes jsme měli v zádech šestého hráče, a to skvělé diváky. Zápas byl z naší strany spíše ubojovaný než pohledný, rozhodlo srdíčko, všichni hráli na 130%. Klíčové bylo oslabení 3 na 5 a následné pětiminutové oslabení. Nejen že jsme ubránili, ale navíc jsme vstřelili vítězný gól. Tyto body z domácího prostředí mají pro nás cenu zlata. Soupeři děkujeme za zápas."

Komentář trenéra hostů, pana Michala Jedličky: " Fantastičtí diváci dnes viděli spíš urputné utkání než pohlednej florbal. Dnes se nám nedařily přesilové hry, které rozhodly celé utkání. Domácí si bojovností vítězství zasloužili, díky všem."

Generální partner

Generální podporovatel

Hlavní partneři

Partneři