Junioři 2017/2018, 11. kolo, ne 10.12.2017, VUT CESA Brno 1
Hattrick
PANTHERS OTROKOVICE B
5:6
4:2, 1:1, 0:3

branky: 4. David Čermák, 7. Jiří Halama, 12. Jiří Halama, 18. Vít Máček, 26. Adam Hemerka - 16. Lukáš Kvapil, 19. Jakub Haša, 28. Michal Kundrata, 44. Ivan Zajíc, 58. Michal Kundrata, 60. Lukáš Kvapil; rozhodčí: Roman Sladký - Radek Vybíhal; vyloučení: 2:1; využití: 0:1; diváků: 45; zásahy brankářů: Matěj Abraham 19 - Martin Vičánek 19;

Hattrick: Abraham - Hudeček, Lang, Malich, Maleček, Král, Zeisel, Máček, Válek, Kužela, Hemerka, Čermák, Čaďa
PANTHERS OTROKOVICE B: Vičánek (Doležal) - Zdražil, Zdráhal, Valenta, Kundrata, Jančík, Haša, Hrtús, Samohýl, Kvapil, Štěpánek, Chalabala, Lovecký, Zajíc

Po sobotním vítězném utkání cestovali Panteři do Brna, kde se od 11 hodin střetli s domácím Hattrickem. Vstup do zápasu vyšel mnohem lépe brněnskému týmu, který po polovině první třetiny vedl už 3:0. V čase 15:39 dokázali hosté snížit, když přesilovou hru využil Kvapil. Oba týmy v závěru třetiny vstřelili po jedné brance. Po první třetině tedy vedl domácí celek 4:2.

Druhá třetina přinesla vyrovnanou hru, ovšem více šancí měli hosté. Přesto druhá část skončila 1:1.

Ve třetí třetině hosté zvýšili aktivitu a odměnou jim byla vstřelená branka. V čase 43:38 se trefil Kundrata. Na další změnu skóre se čekalo až do závěru utkání. Necelé tři minuty před koncem se trefil opět Kundrata. Minutu a půl před koncem Brno nastřelilo pouze tyč. Zápas nakonec rozhodl střelou od mantinelu pouhých 13 vteřin před koncem Kvapil a dokonal tak obrat Panterů.

Ohlasy trenérů

Komentář trenéra domácích pana Jana Niznera: "O nějaké body budeme muset napsat Ježíškovi. Děkujeme soupeři a přejeme šťastnou cestu domů."

Komentář trenéra hostí pana Michala Kvapila: "Opět nás zklamala první třetina, na které musíme zapracovat. Po zlepšené hře v druhé a třetí třetině jsme se štěstím v závěru otočily zápas."

Generální partner

Generální podporovatel

Hlavní partneři

Partneři