Junioři 2017/2018, 16. kolo, ne 28.1.2018, SH BIOS Kladno
Kladno
PANTHERS OTROKOVICE B
2:10
1:2, 0:3, 1:5

branky: 7. Mikuláš Plášek, 47. Mikuláš Plášek - 6. Jakub Zdráhal, 18. Lukáš Kvapil, 23. Martin Janeček, 24. Lukáš Chalabala, 34. Tomáš Zubek, 44. Martin Kelíšek, 45. Lukáš Chalabala, 49. Martin Janeček, 51. Martin Janeček, 52. Lukáš Chalabala; rozhodčí: Jan Brejcha - Lukáš Husák; vyloučení: 4:3; využití: 1:1; diváků: 28; zásahy brankářů: Jan Lämlein 16, Adam Jiří Král ? - Martin Vičánek ?;

Kladno: Vičánek - Kořének, Zdražil, Zdráhal, Valenta, Solanský, Kundrata, Kelíšek, Haša, Kvapil, Zubek, Janeček, Chalabala, Končitík, Lovecký, Zajíc
PANTHERS OTROKOVICE B: Lämlein (Král) - Voráček, Balvin, Sochor, Všetečka, Burda, Vosyka, Pfaur, Novák, Molhanec, Ureš, Plášek, Makovička

Na nedělní utkání museli junioři cestovat do 100 kilometrů vzdáleného Kladna, kde se střetli proti domácím Kanonýrům. Zápas začal v 15:30 a jako první šli do vedení hosté. To však netrvalo příliš dlouho, protože domácí vyrovnali za pouhou minutu. V závěru první třetiny měli Otrokovice příležitost dvou přesilových her, přičemž dokázali využít až druhou z nich. Do kabin se tak šlo za stavu 2:1 pro hosty.

Protože se otrokovičtí hráči zdrželi v kabině o něco déle, než je povolený čas mezi třetinami, tak začínali druhou část oslabením. To dokázali ubránit a s jeho skončením vstřelit branku. Další přidali za minutu a půl a vedli již o tři branky. Do konce druhé třetiny přidali pátou trefu a potvrdili svou dominanci ve druhé třetině.

Ve třetí třetině pokračovalo střílení branek do sítě Kladna. Postupně se prosadili Kelíšek, Chalabala, dvakrát Janeček a utkání uzavřel desátou brankou Chalabala.

Ohlasy trenérů

Komentář trenéra Kladna: Mezi týmy byl obrovský rozdíl v dovednostech. Mrzí mě celý víkend, ve kterém jsme inkasovali 20 branek. Je to odraz tréninků a přístupu k nim.

Komentář pana trenéra Otrokovic: po vlažné první třetině ,a po přestávce, která nám pomohla, jsme konečně hráli naší hru kvalitní obranu ,a výbornou produktivitu. Si odvážíme zasloužené tři body.

Generální partner

Generální podporovatel

Hlavní partneři

Partneři