Superliga 2017/2018, 13. kolo, ne 19.11.2017, STODOLA Aréna Střešovice
Tatran Teka Střešovice
PANTHERS OTROKOVICE B
6:5p
2:1, 3:2, 0:2, 1:0

branky: 7. Jan Svoboda, 16. Jakub Slavík, 25. Milan Meliš, 36. Tomáš Váňa, 38. Jakub Slavík, 62. Petr Brautferger - 5. Petr Kittel, 28. Pavel Jurčík, 35. Marek Zapletal, 55. Pavel Jurčík, 56. Marek Zapletal; rozhodčí: František Pangerl - Jiří Šedivý; vyloučení:2:1; využití: 1:0; diváků: 138; zásahy brankářů: Michal Rebro 14 - Radovan Michajlovič 15;

Tatran Teka Střešovice: Rebro (Kafka) - Deutsch, Švejkovský, Svačinka, Mühlfait, Vítovec, Němeček - Nehila, Tlapák, Kolísko Jan, Slavík, Sládeček, Kolísko Jakub, Beneš, Meliš, Němeček, Svoboda, Gašparík, Váňa, Brautferger
PANTHERS OTROKOVICE B: Michajlovič (Malina) - Nagy Mi., Švajný, Kostka, Ťopek, Koníček, Čevela - Sovják, Zapletal, Pešat, Petřík, Jurčík, Kittel, Szweda, Vykopal

Po vítězném pátečním utkání proti Pardubicím nastoupili Panteři v neděli v Praze proti Tatranu Střešovice. Hostující celek se jako první radoval z branky, když Kittel proměnil brejkovou situaci. O dvě minuty později ovšem srovnal Svoboda. V 16. minutě byl vyloučený Michal Nagy a domací tým přesilovou hru dokázal využít. Do kabin se tak šlo za stavu 2:1 pro domácí.

Diváci mohly sledovat atraktivní utkání i ve druhé třetině, kdy se výsledek přeléval z jedné strany na druhou. Více branek v této části nakonec vstřelil Tatran a před poslední třetinou svítilo na tabuli skóre 5:3.

Do třetí třetiny vstoupili aktivněji hosté, kteří diktovali v tuto chvíli tempo zápasu. Tým z jižní Moravy nakonec dvěmi slepenými brankami z holí Jurčíka a Zapletala dokázal vyrovnat na 5:5. Diváci se tak mohli těšit na prodloužení.

To ovšem trvalo pouhou minutu, když Tatran dokázal využít odvolání brankáře a souhrou do prázdné branky rozhodl o své výhře.

Ohlasy trenérů

Komentář trenéra domácích p. Beneše - Pan trenér hostí opět velmi dobře postavil taktiku. S naším výkonem jsem dnes docela spokojený velmi dobře jsme dnes zvládli pasáž utkání, kdy jsme po vyrovnání na 3:3 dokázali odskočit na 5:3. Škoda že jsme takto dobře rozehraný zápas nedotáhli do tří bodového vítězství, Děkujeme soupeři za utkání a přeji šťastnou cestu domů.

Komentář trenéra hostí p. Ševčíka - Na Tatran jsme přijeli s cílem bodovat, což se nám nakonec podařilo. Jdeme zápas od zápasu a sbíráme postupně bodíky. Část zápasu jsme se nemohli dostat do tempa, neproměnovali jsme brejkové příležitosti. Za stavu 3:5 v závěru zápasu jsme mobilizovali síly, přidali na důrazu a srovnali. Prodloužení už je více o štěstí, jsme rádi i za bod. Soupeři děkujeme za zápas.

Generální partner

Generální podporovatel

Hlavní partneři

Partneři