Junioři 2017/2018, 15. kolo, so 27.1.2018, Slavia VŠ Plzeň
Slavia Plzeň
PANTHERS OTROKOVICE B
3:4
1:0, 0:2, 2:2

branky: 1. David Pilík, 44. David Pilík, 53. Martin Drobný - 34. Jaroslav Lovecký, 34. Michael Kořének, 55. Jaroslav Lovecký, 60. Michael Kořének; rozhodčí: Václav John - Lukáš Starý; vyloučení: 1 + David Pilík 5:2; využití: 0:1; diváků: 29; zásahy brankářů:Vojtěch Horák 11 - Martin Vičánek 17;

Slavia Plzeň: Horák (Dolák) - Löffelmann, Kuhajda, Blažek, Mikolášek, Hašek, Bistrý, Suchý, Sloup, Soukup, Myška, Sichinger, Drobný, Holý, Jonáš, Pilík, Příhoda
PANTHERS OTROKOVICE B: Vičánek - Kořének, Zdražil, Zdráhal, Valenta, Solanský, Kundrata, Kelíšek, Haša, Kvapil, Zubek, Janeček, Chalabala, Končitík, Lovecký, Zajíc

V sobotu od 15 hodin nastoupili junioři ve sportovní hale Slavia VŠ Plzeň k utkání proti domácímu týmu. Do utkání, které sledovalo 29 diváků, lépe vstoupil domácí celek. Už v první minutě totiž Pilík prostřelil Vičánka a domácí vedli 1:0. Domácí tým byl v této třetině aktivnější, ale další branku nepřidal.

Na začátku druhé třetiny byl vyloučen hostující Zubek a domácí měli možnost přesilové hry. Tu však otrokovičtí hráči dokázali ubránit. Vyrovnání přišlo v čase 33:18, když se trefil Lovecký. A když po pouhých 19 vteřinách vstřelil branku Kořének, tak už hosté vedli. Ve druhé třetině měl mírnou převahu moravský tým, který vstřelil dvě branky.

Začátek třetí třetiny patřil domácím, kteří nejdříve vyrovnali zásluhou Pilíka, a poté si vytvářeli jednu šanci za druhou. V čase 52:46 dokázali domácí vstřelit branku a překlopit výsledek opět na svou stranu. Ovšem o minutu později byl vyloučen domácí Pilík na 5 minut za hrubost, což byla velká příležitost pro hosty. Ti v dlouhé přesilové hře nakonec vstřelili pouze jednu branku, ale hned po jejím skončení dokázali vstřelit branku vítěznou.

Ohlasy trenérů

Komentář trenéra domácích (Jan Husák): Kompaktní a týmový výkon nás dnes držel celých 60 minut v roli týmu, který na hřišti nebyl horší a nezaostával za třetím týmem tabulky. Pětiminutový trest byl až příliš velký zásah do jinak klidného zápasu. Děkuji klukům za nejlepší výkon v sezoně, Sichimu přejeme dobrý výsledek z rentgenu. Otrokovickým gratuluji a přeji hodně štěstí ve zbytku sezony.

Komentář trenéra hostů (Michal Kvapil): Dnešní 3 body nebyly zasloužené ani vydřené. Soupeř, který hrál výborně, měl jen smůlu a my štěstí. Z 60 minut jsme hráli tak 18, to nám ale stačit nebude. Děkuji soupeři za výborné utkání.

Generální partner

Generální podporovatel

Hlavní partneři

Partneři