Pešat dal na Bohemians čtyři góly, Panterům to ale na body nestačilo

Muži nenavázali na dvě předchozí výhry a s klokany padli 6:8.

Superliga 2019/2020, 4. kolo, ne 29.9.2019, SH Děkanka
Bohemians
PANTHERS OTROKOVICE B
8:6
2:2, 2:2, 4:2

FbŠ Bohemians - Hu-Fa PANTHERS OTROKOVICE 8:6

branky: 6. Mikuláš Forman, 15. Viktor Kopecký, 30. Patrik Kieler, 35. Jakub Šárka, 41. Matyáš Krebner, 46. Matyáš Krebner, 55. Filip Forman, 56. Jakub Buršík - 9. Lukáš Pešat, 20. Lukáš Petřík, 28. Filip Hrabal, 32. Lukáš Pešat, 42. Lukáš Pešat, 59. Lukáš Pešat; rozhodčí: Jiří Filipčík - Ondřej Filipčík; vyloučení: 3:2; využití: 1:1; diváků: 115; zásahy brankářů: Tomáš Hyršl 15 - Radovan Michajlovič 17; po třetinách: 2:2, 2:2, 4:2;


Sestřih branek:

Bohemians: Kotouček (Hyršl) -Zezulka, Dobisík, Forman, Vojtíšek, Kuncman, Čihák, Ďopan, Krbec - Šebek, Krebner, Kopecký, Buršík,Pěnička, Kieler, Cabejšek, Forman, Růžek, Šárka
PANTHERS OTROKOVICE B: Michajlovič (Majrich) - Nagy, Szweda, Kvapil, Zimmer, Kostka - Petřík, Hrabal, Koláčný, Červenka, Pešat, Kittel, Kostolány, Gál, Haša, Nehila, Volek, Ďuriška

Ani čtyřbrankové střelecké galapředstavení Lukáše Pešata nepomohlo florbalistům Hu-Fa Panthers Otrokovic k bodovému zisku. V hale Bohemians Praha podlehli v neděli 6:8, a nenavázali tak na předchozí dvě superligová vítězství. Po čtyřech kolech jsou Panteři sedmí s pěti body.

Skóre zápasu bylo jako na houpačce. V úvodní třetině se domácí dostali dvakrát do vedení, za hosty srovnávali Pešat s Petříkem, který se trefil deset sekund před přestávkou. Také prostřední dějství skončilo nerozhodně 2:2, tentokrát ale vedly dvakrát Otrokovice zásluhou gólů Hrabala s Pešatem.
V závěrečné třetině už ale Panteři jen doháněli ztrátu. Na pátý gól Bohemians zareagoval Pešat za 46 sekund a završil tak hattrick. Pražané se ale poté třemi góly v řadě utrhli do rozhodujícího náskoku. Pešat svým čtvrtým gólem v zápase jen mírnil druhou podzimní prohru Otrokovic.
Další střetnutí proti pražskému celku čeká Pantery tuto neděli, kdy od 18 hodin hostí na Městské hale tabulkového souseda šestý Tatran Teka Střešovice.

Ohlasy trenérů

Komentář trenéra hostí Michala Kvapila: Vstup do utkání jsme měli opět vlažný, domácí dokázali svoji šanci využít. Dokázali jsme srovnat, ale domácí se dostali opět do vedení. Po přestávce jsme chtěli něco hrát, bohužel naše hra se nám nedařila a pokud nebudeme plnit, co si řekneme, soupeři nás budou trestat. naší nedůslednou hrou v obraně a lacinými góly z dorážek si domácí zasloužily výhru. My se musíme zaměřit na obrannou činnost a věnovat se této naší hře. Děkujeme soupeři za utkání.

Komentář trenéra domácích Michala Jedličky: Opět mohli diváci na Děkance vidět atraktivní utkání. Ještě budeme muset zapracovat hře s míčkem a zpřesnit naší hru, abychom zbytečně neinkasovali tolik branek. Dneska se to povedlo až ve třetí třetině a to zápas rozhodlo. Děkujeme soupeři a divákům za podporu.


Další domácí zápas odehrají Panteři v neděli 6. 10. 2019 od 18:00 proti Tatran Teka Střešovice


Generální partner

Generální podporovatel

Hlavní partneři

Partneři