1. liga dorostenců 2019/2020, 13. kolo, ne 19.1.2020, SH Širůch Staré Město
Přerov
PANTEŘI
5:2
1:1, 2:1, 2:0

FBC Přerov - PANTHERS OTROKOVICE 5:2

branky: 10. Adam Pospíšilík, 16. František Šamořil, 23. Maxim Šefčík, 38. Noel Gavaller, 44. František Šamořil - 3. Nikolas Šilhák, 16. Ondřej Kahoun; rozhodčí: Jiří Obalil - Vojtěch Fedra; vyloučení: 0:1; využití: 1:0; diváků: 21; zásahy brankářů: Jan Hampl ? - Alexandr Pujin ?; po třetinách: 1:1, 2:1, 2:0;

Přerov: Hampl - Pělucha, Šamořil, Porvol, Váhala, Burda, Pospíšilík, Hrabica, Gavaller, Řezníček, Šefčík
PANTEŘI: Pujin (Chovanec) - Kopecký, Štourač J., Sousedík, Kahoun, Žůrek, Švancer, Šilhák, Kašík, Brázdil, Procházka, Mrňka, Hanák, Řezáč, Výsmek, Štourač A.

V prvním nedělním zápase dorostenci narazili na tým Přerova, který větší část sezony strávil v prvním koši dorostenecké ligy. Lépe do zápasu vstoupili otrokovičtí, když už ve třetí minutě dokázali skórovat. Do konce první třetiny však Přerov srovnal. Na začátku druhé třetiny se prosadili oba týmy, ovšem do poslední části vstupoval soupeř s jednobrankový náskokem. Panteři většinu zápasu hru tvořili, ovšem prosadit se přes urputnou obranu soupeře se jim nedařilo. Ten dokázal využívat laxnost rozhodčích při posuzování obranných zákroků a z toho pramenících brejků skórovat. Poslední obdržená branka při hře Panterů bez gólmana rozhodla o vítězství hanáků 2:5.

Generální partner

Generální podporovatel

Hlavní partneři

Partneři