CE liga juniorů 2019/2020, 20. kolo, so 22.2.2020, SH Štěrkoviště Otrokovice
PANTEŘI
Hattrick
3:8
0:2, 2:0, 1:6

PANTHERS OTROKOVICE - FBŠ Hummel Hattrick Brno 3:8

branky: 26. Daniel Popovský, 37. Pavel Malošík, 50. Petr Pšenčík - 8. Nikolas Zouhar, 17. Šimon Hronek, 42. Adam Hudeček, 45. Nikolas Zouhar, 49. Matěj Bednář, 56. Ondřej Pavlík, 57. Šimon Hronek, 60. Adam Hudeček; rozhodčí: Tomáš Humeňanský - Michal Minařík; vyloučení: 1:1; využití: 0:0; diváků: 35; zásahy brankářů: Matěj Kubíček 20 - Matěj Abraham 25; po třetinách: 0:2, 2:0, 1:6;

PANTEŘI: Kubíček (Vorálek) - Štourač, Krčma, Pšenčík, Malý, Chudíček, Javořík, Popovský, Hrtůs, Malošík, Michálek, Kopčil, Řezáč
Hattrick: Nečas (Abrahám) - Almásy, Beneš, Hájek, Musil, Suk, Kůra, Koumar - Mikulka, Lukáš, Umlášek, Šamánek, Bednář, Hronek, Dvořák, Pavlík, Popovský

Poslední zápas základní části otrokovičtí borci odehráli před zraky domácích fanoušků proti známému týmu z Brna. Sice v tabulkové matematice výhra neznamenala ani pro jeden tým posun, i tak se ale bojovalo o psychickou pohodu před Play-Off.

První třetina nabídla akční florbal, který byl bohužel pro domácí ve stylu zahazování šancí. Masopust - slovanský svátek, který v této době je připomínán v okolních městech zcela jistě nechal na domácím mužstvu stopu. Proto celá první třetina by se dala nazvat „gólo-půst“. Obětavý florbal dostal kaňku v 7. minutě, kdy rychlý útok hostů skončil brankou. Snaha domácích o vyrovnání byla velká, avšak tohle přání brněnský brankář nechtěl vyslyšet. Po nedůrazu u mantinelu zvyšoval hostující tým v 17. minutě na 2:0. Tímto výsledkem končí první třetina.

Po přestávce slušně zaplněná hala hnala domácí tým k vyrovnání. První třetina byla zapomenuta a nastoupil mnohem důraznější a přesněji střílející tým. Domácí zásluhou Popovského snižují v 25. minutě na 1:2. Tato branka vlila novou krev do žil celému mužstvu. Po několika neproměněných šancích a velkém tlaku hostující obrana kapitulovala. Přihrávku Štourače ve 36. minutě usměrnil do brány Malošík a rázem byl stav 2:2. Do konce třetiny se stav už nezměnil.

Třetí třetina přinesla domácímu celku studenou sprchu. Na výkon ze druhé třetiny se nepovedlo navázat a po chybách v obranném pásmu už po pěti minutách závěrečné části prohrávali 2:4. Nevyužitá přesilovka mohla domácí mrzet, protože ve 48. minutě se v závaru před brankou nejlépe zorientoval brněnský útočník a zvýšil už na 5:2 pro hosty. Na tuto branku domácí mužstvo rychle odpovědělo. Hned o minutu později vyslal nechytatelný projektil Pšenčík, kdy jeho střela téměř z půlky hřiště zapadla přesně do dolního rohu branky překvapeného brankáře hostů. Závěrečný tlak se bohužel domácímu celku nepovedl a místo vstřelení branky hned třikrát inkasoval. Nepovedený závěr zápasu znamená, že všechny tři body si odváží soupeř.

Tým otrokovické juniorky postupuje do Play-Off ze 4. místa, kde narazí na dalšího soupeře z Brna. Bude se jednat o tým Gullivers Brno. Tímto bych Vás chtěl pozvat na další domácí utkání, které se uskuteční 1.3 2020 od 18:30 na otrokovické hale Štěrkoviště. Pojďte podpořit domácí borce a věřím, že zde společně oslavíme postup do další části Play-Off.

Ohlasy trenérů

Komentář asistenta domácích, Lukáše Bibra: "Na zlepšení ve druhé třetině jsme bohužel nenavázali a soupeř trestal naše chyby. Na jeho góly už se nám nepovedlo odpovědět. Soupeři děkujeme."

Komentář hostujícího trenéra, pana Niznera: "Naposled jsem byl za svůj povinný komentář pokárán, musel jsem tedy zodpovědně nastudovat co vlastně a v jakém pořadí mohu říct, tak že - tým podal dobrý výkon a podruhé, rozhodlo zřejmě to, že jsme dali víc gólů než soupeř."

Generální partner

Generální podporovatel

Hlavní partneři

Partneři