CE liga juniorů 2019/2020, Předkolo 1, so 29.2.2020, VUT CESA Brno 1
Gullivers Brno
PANTEŘI
5:2
1:1, 2:0, 2:1

Sokol Brno I EMKOCase Gullivers - PANTHERS OTROKOVICE 5:2

branky: 7. Jiří Suchomel, 22. Štěpán Kouřil, 31. Kryštof Indruch, 51. Ondřej Kos, 58. Ondřej Kos - 8. Daniel Popovský, 54. Pavel Malošík; rozhodčí: David Lovas - Ondřej Lukáš; vyloučení: 2:4; využití: 1:0; diváků: 88; zásahy brankářů: Jakub Flek 25 - Jan Vorálek 18; po třetinách: 1:1, 2:0, 2:1;

Gullivers Brno: Flek (Lysák) - Synek, Malý, Novotný, Suchomel, Kouřil, Dvořák, Šimoník, Procházka, Kozák, Konstant, Dokládal, Kos, Dvořák, Vejmělka, Jedlička, Indruch, Schwesig, Kondrád
PANTEŘI: Vorálek (Kubíček) - Kopecký, Štourač, Sousedík, Pšenčík, Hájek, Malý, Chudíček, Javořík, Hrtús, Popovský, Jančík, Malošík, Michálek, Kopčil, Řezáč

První zápas Play-Off započal na palubovce Brna. Už poslední trénink před zápasem byl ve znamení velkého odhodlání a touhy po vítězství. Nálada byla slušná a v pět hodin odpoledne otrokovičtí borci začali svou cestu Play-Off.

První třetina byla z obou stran opatrná. Bylo zde spoustu nepřesností, drobných chyb a ztrát. Systém, kterým se prezentuje tým z Brna klukům neseděl a měli s ním velké problémy. Celkový přechod ve středním pásmu často končil ztrátou. V 7. minutě hry se po nenápadném útoku dostal do zakončení domácí útočník a bylo to 1:0 pro domácí. Toto skóre velmi rychle změnilo duo Hrtús-Popovský. Půl minuty po úvodní brance šikovnou přihrávkou vybídl prvně jmenovaný Popovského, který se zakončením neměl žádný problém. Rázem bylo srovnáno na 1:1. Další branky třetina nepřinesla a do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Druhá třetina se otrokovickým hráčům nepovedla. Hned ve 2. minutě domácí využívají zaváhání obrany a berou si vedení. V útoku se nám nedařila střelba a po většinu času to byla z naší strany těžká defenzíva. Odhodlané bloky hráčů a zákroky brankáře drželi šanci na vyrovnání. V polovině zápasu ale otrokovická obrana inkasuje potřetí. Rychlý útok s přehledem Brno zakončilo a výsledkem 3:1 pro domácí končí druhá třetina.

Ve třetí třetině nebylo už na co čekat. Aktivní hrou a napadáním se obraz hry měnil. Bohužel jsme si do Brna dovezli slepé náboje a šance jsme trestuhodně zahazovali. Sportovní moudro "nedáš - dostaneš" se opět ukázalo. V 50. minutě propad v útočném pásmu využil brněnský útočník a skóre se mění na 4:1 pro domácí. O tři minuty později vykřesal naději Malošík, který přihrávku Michálka uklidil do branky domácích. To bylo z naší strany vše a místo závěrečného tlaku přišla studená sprcha ve formě pátého gólu. Následná hra bez brankáře už změnu skóre nepřinesla a první zápas prohráváme 5:2.

Ohlasy trenérů

Komentář trenéra hostů (L. Ondroušek): "Dneska z naší strany zápas plný nepřesností a bohužel nám chybělo nasazení hodné playoff, zítra budeme lepší."

Komentář trenéra domácích (R. Jandy): "Hmmm, dali jsme o tři góly víc než soupeř, proto vedeme 1:0 v sérii. Děkuji soupeři za utkání."

Generální partner

Generální podporovatel

Hlavní partneři

Partneři