Na závěr pohárové skupiny prohra v Ostravě

Hráči Otrokovic prohráli na závěr základní skupiny v Ostravě vysoko 1:9. I přes prohru postupují Panteři do další fáze ze druhého místa.

Pohár ČF, 3. kolo, st 25.8.2021, ČPP Aréna Ostrava
FBC ČPP Ostrava
PANTEŘI
9:1
3:0, 4:0, 2:1

FBC ČPP Ostrava - PANTHERS OTROKOVICE 9:1

branky: 5. Vojtěch Repček, 16. Šimon Kuczera, 19. Vojtěch Repček, 24. Michal Sládek, 30. Daniel Chatrný, 35. Daniel Chatrný, 38. Daniel Chatrný, 41. Michal Sládek, 46. Marek Lípový - 43. Tomáš Sovják; rozhodčí: Pavel Hála - Vladimír Hála; vyloučení: 1:3; využití: 1:0; diváků: 61; zásahy brankářů: Jan Binder 18 - Miroslav Steiger 15, Kevin Majrich 12; po třetinách: 3:0, 4:0, 2:1;

FBC ČPP Ostrava: Binder (Klinka) - Lipový, Szweda, Šebesta, Zimmer, Kuczera, Jakubec - Soukup, Herblich, Klimscha, Vítovec, Šubert, Sedláček, Sládek, Hurta, Chatrný, Svačinka, Repček
PANTEŘI: Steiger (35.Majrich) - Medek, Kvapil, Halama, Sovják, Hájek - Jurčík, Petřík, Hrabal, Nehila, Červenka, Vykopal, Štourač, Malý, Krčma, Máček

Muži v okleštěné sestavě nestačili na okleštěnou sestavu Ostravy. Otrokovicím nepomohla k lepšímu výsledku ani změna brankáře. Debutanta Steigera střídal ve 35. minutě Majrich. I on však třikrát inkasoval a musel čelit dalším střelám soupeře.

Jediný gól Panterů vstřelil za hrozivého stavu 0:8 Tomáš Sovják. V ostravském dresu exceloval Daniel Chatrný, jenž k hattricku přidal jednu asistenci. Dařilo se rovněž Michalu Sládkovi, jenž bodoval hned pětkrát.

I přes nepříjemný výsledek postupují Panteři do další fáze soutěže z druhého místa.

Ohlasy trenérů

Komentář trenéra hostů Karla Ševčíka: " Zápas bohužel dnes výrazně ovlivnil pozdní příjezd týmu z důvodu uzavřené dálnice. Šli jsme defacto z autobusu přímo do zápasu. Je dobře, že takový zápas přišel nyní, v poháru. Alespoň víme, na čem zapracovat. Soupeři děkuji za zápas."

Komentář trenéra domácích Tomáše Svačinky: "Před zápasem jsme si dali nějaké cíle do utkání, sice jsme je nesplnili na 100%, ale utkání lze hodnotit pozitivně. Kluky musíme pochválit, že byli hladoví a chtěli hrát florbal. Ve třetí třetině už jsme neudrželi koncentraci a z toho se určitě poučíme. Obě družstva dneska na rozdíl od prvních dvou utkání chtěla hrát florbal, a bylo to vidět. Děkuji soupeři, rozhodčím za utkání."

Generální partner

Generální podporovatel

Hlavní partneři

Partneři