Nevydařená koncovka zápasu, play-down se stěhuje do Pardubic za stavu 2:2

V nejméně vhodnou dobu předvedl A-tým PSG Panthers Otrokovice nepodařený konec zápasu. Ve čtvrtém zápase play-down prohrál doma s Pardubicemi, přestože byl většinu času jasně lepším celkem, ještě v 52. minutě vedl o čtyři branky a 14 vteřin před koncem třetí třetiny o dva góly. Po porážce 6:7 v prodloužení se série za stavu 2:2 stěhuje na východ Čech.

V úterý 14. března mohou Panteři navázat na úspěšnou bilanci dvou venkovních výher a opět otočit skóre série ve svůj prospěch. Utkání startuje od 18 hodin ve sportovní hale Dašická.

Přenos můžete sledovat online nebo se připojit k nám a podpořit Pantery přímo na místě. Více informací o výjezdu do Pardubic najdete na našich sociálních sítích.

Livesport Superliga, 4. kolo, ne 12.3.2023, SH Štěrkoviště Otrokovice
PANTEŘI
Pardubice
6:7
2:2, 3:0, 1:4

PSG PANTHERS OTROKOVICE - SOKOLI Pardubice 6:7p

branky: 10. Marek Zapletal, 12. Peter Nehila, 25. Jakub Grich, 29. František Vykopal, 30. Filip Hrabal, 51. Peter Nehila - 14. Martin Zozulák, 15. Jan Savický, 52. Lukáš Kučera, 57. Lukáš Kučera, 60. Ivo Teichman, 60. David Žáček, 63. Adam Šmíd; rozhodčí: Kamil Sojka - Tomáš Sojka; vyloučení: 2 + Vlastimil Červenka OS:4; využití: 2:0; diváků: 304; zásahy brankářů: Adam Kohút ? - Matěj Denemark -6; po třetinách: 2:2, 3:0, 1:4, 0:1

Sestřih utkání:

PANTEŘI: Kohút, Pujin - Sovják, Halama, Šefčík, Kubíček, Kelemen, Grlický - Grich, Hrabal, Nehila, Zapletal, Minich, Šťourač, Vykopal, Červenka, Ležatka M., Ležatka D., Medek, Jurčík, Kopecký
Pardubice: Haleš, Denemark - Šimák, Kaluža, Kohoutek, Nezval, Slabý, Ďopan - Teichman, Zozulák, Šmíd, Burian, Pakosta, Kučera, Žáček, Bína, Křinka, Machatý, Puchner

Čtvrtý duel jsme začali náporem a zaslouženě jsme se ujali vedení 2:0 po trefách Zapletala s Nehilou. Stačily však dvě chyby v rozehrávce a během 32 vteřin hosté srovnali.

Prostřední třetinu jsme opanovali střelecky 11:4 a gólově 3:0, postupně se prosadili Grich, Vykopal a Hrabal. Když pak v půlce poslední části využil přesilovku Sovják, zdálo se být rozhodnuté. Jenže Pardubice bleskově snížily při risku bez brankáře a v 57. minutě proměnily přesilovku.

Dvougólový náskok jsme drželi až do času 59:47, kdy Teichman s přispěním nešťastné teče Halamy překonal bezmocného Kohúta. Druhý smolný moment přišel po pouhých 5 vteřinách. Hosté vyhráli buly a Žáček dostrkal střelu Zozuláka pod tělem Kohúta. Nevídaný obrat pak dokonal na konci třetí minuty prodloužení střelou do šibenice Šmíd.

Ohlasy trenérů

Generální partner

Generální podporovatel

Hlavní partneři

Partneři