Nezvládnutá třetí třetina znamená debakl na Chodově

Panteři prohráli na Chodově. Přes nadějný vývoj přišel výbuch ve 3. třetině a vysoká porážka 3:12.

Livesport Superliga , 11. kolo, ne 21.2.2021, SH Jižní Město
FAT PIPE Florbal Chodov
PANTHERS OTROKOVICE B
12:3
3:2, 3:1, 6:0

FAT PIPE FLORBAL CHODOV - Hu-Fa PANTHERS OTROKOVICE 12:3

branky: 8. Martin Koutný, 9. Tom Ondrušek, 14. Petr Majer, 24. Tomáš Sýkora, 29. Petr Majer, 34. Tomáš Vávra, 42. Jiří Bauer, 48. Jiří Koutný, 49. Radim Slunečko, 53. Petr Majer, 55. Petr Majer, 58. Ondřej Vošta - 1. František Vykopal, 10. Ladislav Gál, 31. Petr Koláčný; rozhodčí: Jiří Kropáček - Tomáš Novák; vyloučení: 1:2; využití: 2:0; zásahy brankářů: Karel Hodík 15 - Jan Vorálek 11, Kevin Majrich 2; po třetinách: 3:2, 3:1, 6:0;


Sestřih utkání:

FAT PIPE Florbal Chodov: Hodík (Šimůnek) - Strnad, Horký, Bauer, Sýkora, Slunečko - Josefovič, Mikeš, Plíhal, Vošta, Vávra.T, Vávra.M, Ondrušek, Řezáč, Eremiáš, Majer, Koutný.D, Pergler, Koutný.J
PANTHERS OTROKOVICE B: Vorálek (55.Majrich) - Koláčný, Szweda, Nagy, Hrabal, Koláčný, Šmajda, Pšenčík - Vykopal, Červenka, Nehila, Petřík, Zapletal, Gál, Sovják, Lapinš. Hrtús, Javořík, Anis

Tři týdny poté, co doma získalo s Chodovem bod, prohrálo áčko Panterů v hale soupeře vysoko 3:12 a zaznamenalo tak dvanáctou porážku v řadě.

Zápas proti favoritovi přitom začal pro Pantery nadějně, už po 33 vteřinách otevřel skóre Vykopal. Z vedení se ale dlouho netěšili a v 9. minutě už prohrávali po dvou slepených gólech. Vzápětí sice odpověděl Gál, jenže herně vyrovnanou první část nakonec Panteři prohráli 2:3.

Utkání se lámalo za stavu 3:5. Hned po snížení Koláčného dostali Panteři k dispozici přesilovku, jenže ji nevyužili a pak už jen počítali inkasované branky. Nejvíce jich debutant v bráně Panterů Jan Vorálek dostal v závěrečné třetině, kterou hosté prohráli 0:6.

Před play down odehrají Panteři ještě dva zápasy základní části, nejbližší tuto neděli v hale Black Angels.

Ohlasy trenérů

Z technických důvodů pouze text:

Komentář trenéra hostů Karla Ťopka: "Za stavu 5:3 jsme měli přesilovku, kterou jsme nevyužili a následně jsme inkasovali a tam se zápas asi zlomil. Pak už nám chyběla síla i kvalita se zápasem něco udělat."

Komentář trenéra domácích Davida Podhráského: "Jsem rád, že jsme utkání celkem v klidu zvládli, ale ještě větší radost mám z toho, že se o víkendu v naší hře objevovaly věci, které trénujeme a víme, že je budeme v play off potřebovat."

Generální partner

Generální podporovatel

Hlavní partneři

Partneři