Superliga 2017/2018, 6. kolo, so 30.9.2017, SH Znojmo
Znojmo
PANTHERS OTROKOVICE B
1:5
1:1, 0:1, 0:3

branky: 7. Jakub Martinek - 1. Marek Zapletal, 33. Marek Zapletal, 43. Matěj Kostka, 59. Matěj Kostka, 60. Tomáš Sovják; rozhodčí: Martin Both - Vladimír Černín; vyloučení:2:1; využití: 0:0; diváků: 320; zásahy brankářů: Jiří Skácelík 19 - Radovan Michajlovič 16; 

Znojmo: Skácelík (Hándl) - Rada, Martinek, Krejčíř, Procházka V., Virgl, Daberger, Novák, Salava, Procházka J., Kucharič, Šindelář, Pánek, Sláma Petr, Fridrich, Palát, Rakušan, Kučera
PANTHERS OTROKOVICE B: Michajlovič (Malina) - Nagy Mi., Švajný, Kostka, Ťopek, Čevela, Koníček, Szweda - Zapletal, Pešat, Sovják, Petřík, Vykopal, Kittel, Jurčík

Utkání začalo ve vysokém tempu hned od úvodního buly, když hosté z první akce vstřelili branku. Díky Zapletalovi, tak šli Otrokovic po pouhých 30 vteřinách do vedení. Za domácí odpověděl v 7. minutě po přesné nahrávce od mantinelu Martinek. Hra byla v průběhu třetiny vyrovnaná, a když Otrokovic nedokázali využít přesilovou hru, tak se do šaten šlo za stavu 1:1.

Druhá třetina začala stejně jako končila první a to vyrovnanou hrou. Ve 27. minutě byl vyloučen za hru vysokou holí Petřík. Domácí ovšem přesilovou hru nevyužili. Skóre se měnilo v čase 32:33, když po přesné nahrávce Pešata vstřelil svoji druhou branku Zapletal. Po zbytek třetiny hosté kontrolovali hru.

Na začátku třetí třetiny vstřelil Kostka branku na 3:1, což dodalo Otrokovicím klid na hokejkách. Domácí se snažili utkání zvrátit, ovšem hosté hráli s přehledem a soupeře nepouštěli do větších šancí. V čase 58:02 se podruhé prosadil Kostka a utkání bylo rozhodnuto. V závěru ještě upravil skóre Sovják, když vstřelil gól do prázdné branky.

Ohlasy trenérů

Vyjádření trenéra domácích Jana Šťastníka: "Stejně jako ve čtvrtek byla k vidění naše zlepšená obranná fáze, ale dopředu jsme tragičtí, máme 14 dní na to zapracovat na ofenzivě, na jeden gól se prostě vyhrát nedá, soupeř hrál dnes velmi efektivně. Díky za utkání"

Vyjádření trenéra hostujících Karla Ševčíka: "Zápas byl pro nás velmi důležitý. Tohle jsou soupeři, s kterými musíme bodovat. Byli jsme dnes velmi silní na míčku a díky tomu jsme měli celý zápas pod kontrolou. Pochvalu za bojovnost a koncentraci zaslouží celý tým. Soupeři děkujeme za zápas."

Generální partner

Generální podporovatel

Hlavní partneři

Partneři