Panteři nebodovali ani ve třetím zápase, z brankáře České Lípy udělali hrdinu

Hráči Otrokovic nestačili na domácím hřišti na Českou Lípu a propadli se v tabulce na 14. místo.

Livesport Superliga , 6. kolo, so 3.10.2020, MSH Otrokovice
PANTHERS OTROKOVICE B
Česká Lípa
4:5
2:3, 0:1, 2:1

Hu-Fa PANTHERS OTROKOVICE - FBC 4CLEAN Česká Lípa 4:5

branky: 5. Petr Koláčný, 14. František Vykopal, 45. Matěj Hronek, 46. Michal Nagy - 9. Ondřej Kopič, 11. Tomáš Kadlec, 18. Radek Krajcigr, 33. Marek Dzierža, 43. Jan Hřebřina; rozhodčí: Kamil Sojka - Tomáš Sojka; vyloučení: 2:3; využití: 1:0; diváků: 128; zásahy brankářů: Kevin Majrich 17 - Jan Dvořák 27; po třetinách: 2:3, 0:1, 2:1;


sestřih utkání:

PANTHERS OTROKOVICE B: Majrich (Raška) - Nagy, Koláčný, Hrtús, Pšenčík, Zimmer, Medek - Červenka, Grlický, Hrabal, Szweda, Gál, Hronek, Kvapil, Vykopal, Petřík, Nehila
Česká Lípa: Dvořák (Chyna) - Slaný, Kadlec, Mlejnek, Stárek, Štěrba - Studený, Dzierza, Hřebřina, Karel, Kopič, Jirsa, Krajcigr, Vlček, Ekl

Laciné chyby v defenzivě a mnohdy zázračné zákroky brankář České Lípy Jana Dvořáka stály za sobotní domácí porážkou áčka Panterů, kteří po domácí prohře 4:5 zůstávají v superlize bez bodu poslední i po třetím utkání.

Panteři se poprvé v sezoně ujali vedení, když Koláčný proměnil první přesilovku zápasu. Od té doby však stejně jako v předchozích duelech jenom dotahovali. Hosté srovnali z dorážky a po laciné střele z dálky výsledek otočili. Vykopal pak stihl ještě vyrovnat opět z početní výhody, první třetinu ale Panteři prohráli 2:3.

Jediný gól prostřední periody dali opět hosté, po chybné rozehrávce Koláčného využili přečíslení dvou na jednoho. Panteři se v koncovce trápili, a když už Dvořáka překonali, na brankové čáře ho zastoupili spoluhráči.

Závěrečnou třetinu otevřeli gólem hosté, od té doby se už ale hrálo jenom na jejich bránu. Panteři se dvěma slepenými góly Grlického s Nagyem dostali do kontaktu, jenže pak už trefovali jen gólmana Dvořáka, jedině jemuž můžou hosté děkovat za šťastnou výhru. Další zápas je čeká 10. října v hale vedoucích Vítkovic.


Ohlasy hráčů a trenérů:


Další domácí zápas odehrají Panteři v neděli 18. 10. 2020 od 18:00 proti TJ Sokol Královské Vinohrady. (dohrávka 3. kola - bez diváků)

Generální partner

Generální podporovatel

Hlavní partneři

Partneři