Panteři získali první venkovní body s nováčkem z Náchodu

Hráči Goldea Panthers Otrokovice přivezli z venkovního hřiště první body. A to hned všechny tři za vítězství 7:2 v Náchodě.

1. Liga , 4. kolo, so 28.9.2024, SH TJ Náchod
Florbal Náchod
Goldea PANTHERS OTROKOVICE
2:7
1:1, 1:1, 0:5

Florbal Primátor Náchod - Goldea PANTHERS OTROKOVICE 2:7

branky: 8. Jakub Vysoký, 28. Martin Hanuš - 4. Ladislav Gál, 29. Vlastimil Červenka, 42. Vlastimil Červenka, 44. Jakub Haša, 45. Adam Javořík, 58. Vít Máček, 59. Vladimír Blažek; rozhodčí: Jan Brejcha - Petr Herman; vyloučení: 2:1; využití: 0:1; diváků: 70; zásahy brankářů: Vlastimil Skalický 20 - Matěj Buršík 19; po třetinách: 1:1, 1:1, 0:5

Sestřih zápasu najdete ZDE.

Florbal Náchod: Skalický, Kovář - Vysoký, Kříž, Špaček, Rázl, Jurco, Puchner, Macháček, Prause, Donaj, Langpaul - Vlášek, Knettig, Svoboda, Hanuš, Čáp
Goldea PANTHERS OTROKOVICE: Buršík, Pujin - Červenka, Balner, Kokeš, Jiříček, Gál, Stránský, Haša, Blažek, Máček, Štourač, Brázdil - Sovják, Kelemen, Kopecký, Kubíček, Procházka, Javořík

Otrokovice nastoupili do zápasu s Matějem Buršíkem v bráně, ale bez svého aktuálně nejlepšího střelce Františka Vykopala. Start se povedl a ve 4.minutě měl Gál po přihrávce Kubíčka lehkou práci.

Náchod však rychle vyrovnal, a když Panteři přistoupili na hru nahoru-dolů, tak výsledkem bylo, že po brance domácího Hanuše z 28. minuty museli dotahovat. O minutu později však vyrovnal Červenka, po krásném uvolnění od Sovjáka. 

Navíc ke konci 2. třetiny se nechali domácí rychle po sobě vyloučit za stejný přestupek a Panteři tak vstupovali do 3. třetiny ve dvojnásobné početní výhodě. V ní definitivně překlopil vedení na stranu hostů z dorážky svou druhou brankou v utkání Červenka. Nedlouho po něm, i když se štěstím, skóroval Haša a ze standardní situace Javořík. 

V závěru se Náchod pokusil vytvořit tlak na obranu Otrokovic a odvolal brankáře. Výsledkem byli pojistky Máčka a Blažka, který se po letním přestupu zapsal poprvé mezi střelce.

V dalším kole se střetneme v neděli na domácím Štěrkovišti s exsuperligovým Butchis.

Ohlasy trenérů

Rozhovory po zápase najdete zde:

domácí

hosté

Generální partner

Generální podporovatel

Hlavní partneři

Partneři