Panteři na lídra ze Střešovic nestačili

Šestou porážku v řadě zapsal A-tým PSG Panthers v superlize. Vedoucímu týmu soutěže ze Střešovic podlehl doma 1:9 a zůstal v tabulce předposlední.

Livesport Superliga, 12. kolo, pá 2.12.2022, SH Štěrkoviště Otrokovice
PANTEŘI
Tatran Teka Střešovice
1:9
0:1, 1:4, 0:4

PSG PANTHERS OTROKOVICE - Tatran Střešovice 1:9

branky: 33. Martin Grlický - 19. Tomáš Hanák, 21. Tomáš Hanák, 25. Milan Meliš, 27. Matěj Havlas, 31. Tomáš Hanák, 44. Marek Beneš, 45. Daniel Péc, 53. Marek Beneš, 59. Jonáš Kreysa; rozhodčí: Petr Števček - Radek Števček; vyloučení: 0:1; využití: 0:0; diváků: 126; zásahy brankářů: Adam Kohút -9 - Tomáš Jurco -1; po třetinách: 0:1, 1:4, 0:4

Sestřih utkání:

PANTEŘI: Kohút, Pujin - Sovják, Kubíček, Šefčík, Hrabal - Grlický, Jurčík, Kelemen, Krčma, Minich, Nehila, Halama, Grich, Vykopal
Tatran Teka Střešovice: Jurco, Kříž - Mühlfait, Kučera, Sládeček, Péc, Meliš, Němeček - Kreysa, Šimek, Sádlo, Beneš, Havlas, Hozman, Kún, Vavroušek, Hanák, Šindelář, Čelakovský

Panteři nastoupili do utkání opět bez produktivního Gašparíka, na marodku přibyl Červenka. S favoritem drželi výsledkově krok do 19. minuty, od prostřední třetiny už probíhal duel v jednoznačné režii Tatranu.

V 31. minutě jsme prohrávali 0:5 a za tohoto stavu jsme dali první a také jediný náš gól, o který se zasloužil Grlický. Spousta dalších šancí přitom zůstala nevyužitá, Kelemen netrefil odkrytou bránu, Nehila neproměnil sólo.

Střešovice byli v zakončení pohotovější a přesnější, každá jejich čtvrtá střela skončila za zády Kohúta, který v závěrečné minutě čelil úspěšně nájezdu Hanáka a tak jsme zůstali uchráněni desítce.

Další duel sehraje áčko v neděli od páté hodiny odpoledne v České Lípě. Zároveň půjde o poslední utkání první půlky základní části.

Ohlasy trenérů

Generální partner

Generální podporovatel

Hlavní partneři

Partneři